Her bor vi

  • CrossFit Delta Kilo

    Tæbyvej 3, 2610 Rødovre
    CVR: 38487264

Kære nye medlem

Velkommen til CrossFit Delta Kilo!

Det praktiske..
Nedenfor har vi forsøgt at samle informationer om praktiske forhold.

Er der noget du er tvivl om eller har andre spørgsmål er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Medlemsportal (Members Portal):
Umiddelbart efter din indmeldelse har du modtaget en mail, med link til vores medlemsportal. Når du klikker på det, vil du blive bedt om at oprette en pin-kode til medlemsportalen.
På medlemsportalen kan du se holdplan, booke- og afmelde hold, opdatere kreditkortinformationer m.v.

Har du en smartphone kan du downloade app’en ‘PushPress Member Portal’ på App-store (iOS) eller Google Play (Android), hvor du kan logge på og få adgang til medlemsportalen via denne.
Vi anbefaler,  at du også gemmer linket til medlemsportalen (www.deltakilo.members.pushpress.com) på din computer så det er let tilgængeligt.

Sådan booker du hold:
Gå ind på medlemsportalen log ind med brugernavn/email-adresse og pin-kode. I feltet ’I Want To’ vælger du ’Reserve a Class’. I kalenderen vælger du den dag, hvor du gerne vil på hold. Herefter vælger du det hold, du gerne vil deltage på. Såfremt at der er ledige pladser kan du tilmelde dig holdet.

Det er ikke muligt at tilmelde sig en venteliste, hvis et hold er fuldt booket. Her må du holde øje med, om der bliver en plads ledig.

Sådan afmelder du hold:
Gå ind på medlemsportalen log ind med brugernavn/email-adresse og pin-kode. I feltet ’I Want To’ vælger du ’Cancel a Class’. Herefter vælger du det hold, du gerne vil afmelde og klikker ’Give up my spot’.

For sent eller ingen fremmøde:
Hold kan afmeldes op til 2 timer inden holdstart. Hvis du ikke afmelder din plads, ikke dukker op eller dukker op efter holdets starttidspunkt koster det 20,- kroner.

Check ind på hold:
Når du ankommer i boxen, skal du huske at checke ind inden dit hold starter. Det gør du ved at taste dit navn på den skærm, der hænger i boxen og vælg det hold, du er tilmeldt.

Ny til CrossFit?
Er du helt ny til CrossFit, anbefaler vi, at du følger vores START-forløb – det giver dig den aller bedste start på CrossFit. Forløbet består af to ugentlige træninger i sammenlagt 4 uger. Gennem de 16 lektioner vil du blive lært op I alle de fundamentale bevægelser inden for CrossFit, terminologien og de forskellige typer af workouts, som typisk forekommer på de almindelige WOD-Hold (WOD står for “workout of the day”). Du kan (også) godt tage de øvrige undervisningshold – her skal der også nok blive taget godt hånd om dig – men vores START-forløb er specifikt målrettet dig som er helt ny.

Adgang til boxen
Vores åbningstider er hverdage fra 06:00 – 22:00 og i weekenden 08:00-18:00.

Vi har ikke en specifik receptionstid, men har du behov for hjælp eller spørgsmål, kan vi altid kontaktes på kontakt@crossfitdeltakilo.dk. Vi kan ikke garantere, at der er personale til stede uden for tidspunkterne angivet i holdplanen. Dog vil der være adgang til boksen i åbningstiderne.

Vi arbejder på at få etableret et adgangssystem, hvor adgang sker via nøglekort, nøglebrik eller lignende som alle medlemmer (børn og juniorer undtaget) kan få udleveret. Indtil det er på plads sørger vi for, at der altid er åbent inden for vores åbningstider, så du kan træne, når det passer dig.

Vi ønsker at boxen skal være et trygt og rart sted at være for vores medlemmer. Derfor og for at forebygge udbudne gæster og tyveri, har vi installeret videoovervågning i og uden for boxen.

Lukket Facebook-gruppe 
Vi har oprettet en lukket Facebook-gruppe til alle os, der løbende kommer i boxen. Siden hedder “CrossFit Delta Kilo members” og vi håber, at du har lyst til også at være med i det virtuelle sociale fællesskab, vi har her. For at blive medlem af gruppen, skal du søge den frem på Facebook, og herefter anmode om medlemsskab – så godkender vi din anmodning. Facebook har desværre ikke lavet det så smart, at vi selv automatisk, kan gøre dig til medlem af gruppen – derfor har vi behov for, at du anmoder om det.

Formålet med gruppen er at styrke det sociale fællesskab – også når vi ikke lige er i boxen – og udveksle billeder, tips og erfaringer, og hvor der kan tages initiativer til sociale aktiviteter.

Online træningslog (Beyond the Whiteboard):
Som en del af dit medlemsskab hos CrossFit Delta Kilo får du fri adgang til Beyond The Whiteboard (BTWB), der er en online træningslog.

Du vil modtage en velkomstmail fra Beyond The Whiteboard, med instrukser til, hvordan du opretter dig. Bemærk, at tjenesten forudsætter, at du er mindst 13 år gammel.
Du behøver ikke at benytte Beyond The Whiteboard, men ved at notere dine træninger og resultater giver det dig et godt indblik i din udvikling, styrker og svagheder. Beyond the Whiteboard har lavet en app, som du også kan downloade og bruge. Søg på Beyond the Whiteboard i app-store (iOS) eller Google Play (Android) , så dukker den frem.

Medlemsbetingelser
Vi anbefaler, at du læser vores medlemsbetingelser. Du finder dem på vores hjemmeside: http://www.crossfitdeltakilo.dk/medlemsbetingelser/

Har du spørgsmål i øvrigt er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@crossfitdeltakilo.dk.

Vi glæder os til at se dig.

Anders, Kasper & Thomas

X