:

Casper er uddannet idrætslærer og er en særdeles erfaren CrossFit-atlet.

I de seneste 8 år har han dyrket kettlebell-træning og CrossFit, og har desuden undervist i størstedelen af tiden – både i København og Slagelse.

Casper har en masse CrossFit-konkurrencer bag sig, og kan altid kendes på sin smittende energi og det store smil – se bare billedet!

Vores andre trænere

Læs mere om vores andre trænere nedenfor

Christina er ansvarlig for sundhedscoaching og kostvejledning i CrossFit Delta Kilo. Christina er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed fra Suhrs Seminarium i 2003 med speciale i human ernæring. Efterfølgende er hun uddannet life- og business coach fra Manning Inspire i 2008, hvor hun også er tilknyttet som eksaminator og coach trainer.
  • 15 års erfaring med sundhed, kost og ernæring samt omsætning fra teori til praksis.
  • 10 års erfaring med coaching, motivation og livsstilsændringer.
  • 5 års undervisningserfaring. B.la. fra projekt med overvægtige børn og deres familier, fra utallige madrelaterede projekter og ikke mindst fra aftensskole, hvor hun står i spidsen for ’Madlavning for mænd’ og ’Madlavning med børn’
Christina er fagligt dybt funderet inden for kost og ernæring og en fortræffelig coach: Opmærksom som få, kolossalt dygtig til at skabe kontakt og i besiddelse af en empati som er få mennesker er forundt.
    Helene har mange års erfaring med at undervise børn. Både fra sit arbejde i en 0.klasse og gennem flere års sports- og CrossFit-træning af børn og unge. Og så er hun selvfølgelig selv aktiv CrossFit-atlet - og en stærk en af slagsen! Nogen kan bare det med børn og unge, og sådan er det med Helene. Hun er garant for godt humør, og hun brænder for at skabe et stærkt fællesskab for alle, hvor der er plads til både sved og ballade!
      Philip er konkurrerende CrossFit-atlet på højeste niveau og har allerede i en alder af 21 år etableret sig som en af Danmarks allerbedste CrossFit-atleter. Philip har deltaget i flere store udenlandske konkurrencer og blev blandt andet nr. 46 i Europa i dette års CrossFit Open. Tidligere spillede Philip fodbold på det danske ungdomslandshold. Philip har flere års erfaring som CrossFit-instruktør og har etableret sit eget workshop-koncept, MoveBetter, hvor han tilbyder dybdegående undervisning i specifikke emner inden for især vægtløftning og gymnastiske øvelser. Et koncept han også tilbyder i CrossFit Delta Kilo.