:

Philip er konkurrerende CrossFit-atlet på højeste niveau og har allerede i en alder af 21 år etableret sig som en af Danmarks allerbedste CrossFit-atleter. Philip har deltaget i flere store udenlandske konkurrencer og blev blandt andet nr. 46 i Europa i dette års CrossFit Open. Tidligere spillede Philip fodbold på det danske ungdomslandshold.
Philip har flere års erfaring som CrossFit-instruktør og har etableret sit eget workshop-koncept, MoveBetter, hvor han tilbyder dybdegående undervisning i specifikke emner inden for især vægtløftning og gymnastiske øvelser. Et koncept han også tilbyder i CrossFit Delta Kilo.

Vores andre trænere

Læs mere om vores andre trænere nedenfor

Christina er ansvarlig for sundhedscoaching og kostvejledning i CrossFit Delta Kilo. Christina er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed fra Suhrs Seminarium i 2003 med speciale i human ernæring. Efterfølgende er hun uddannet life- og business coach fra Manning Inspire i 2008, hvor hun også er tilknyttet som eksaminator og coach trainer.
  • 15 års erfaring med sundhed, kost og ernæring samt omsætning fra teori til praksis.
  • 10 års erfaring med coaching, motivation og livsstilsændringer.
  • 5 års undervisningserfaring. B.la. fra projekt med overvægtige børn og deres familier, fra utallige madrelaterede projekter og ikke mindst fra aftensskole, hvor hun står i spidsen for ’Madlavning for mænd’ og ’Madlavning med børn’
Christina er fagligt dybt funderet inden for kost og ernæring og en fortræffelig coach: Opmærksom som få, kolossalt dygtig til at skabe kontakt og i besiddelse af en empati som er få mennesker er forundt.
    Casper er uddannet idrætslærer og er en særdeles erfaren CrossFit-atlet. I de seneste 8 år har han dyrket kettlebell-træning og CrossFit, og har desuden undervist i størstedelen af tiden - både i København og Slagelse. Casper har en masse CrossFit-konkurrencer bag sig, og kan altid kendes på sin smittende energi og det store smil - se bare billedet!
      Mads er 28 år, læser til dagligt fysioterapi og har over 3 års erfaring som CrossFit-instruktør. Når Mads underviser, har han særligt fokus på at sikre, at din teknik er på plads, og at du bevæger dig effektivt. Så du kan blive stærkere, hurtigere og sundere - uden skader. Mads er teknik-nørd og har altid et svar, en øvelse eller et godt råd, hvis du har et led der driller, eller du savner ny inspiration i din træning. Så uanset om du er helt ny og skal lære de fundamentale øvelser fra bunden, eller du er erfaren CrossFit-atlet og ønsker at bevæge dig så effektivt som muligt, kan du lære noget hos Mads. Men Mads er meget mere end CrossFit-instruktør. Han er også en ildsjæl, der brænder for et stærkt CrossFit-fællesskab og som går forrest, når større community-events og konkurrencer skal planlægges og gennemføres.